Музичний гурт з Прикарпаття представлятиме нашу державу з композицією «Stefania».

Про це повідомили на офіційній сторінці Євробачення 2022 у фейсбук.

Так, музичний гурт погодився поїхати на конкурс від України.

«Після зустрічі оргкомітету Нацвідбору та представників Kalush Orchestra гурт погодився поїхати на конкурс від України», - йдеться у повідомленні.

Відомо, що під час відбору гурт посів друге місце. Проте у зв'язку зі скандалом навколо співачки Аліни Паш, артистка зняла свою кандидатуру.

«Ми вдячні кожному, хто підтримував нас під час фіналу Нацвідбору на Євробачення 2022 та віддав нам перше місце в SMS-голосуванні. Обіцяємо кожному українцю, що виправдаємо ваш вибір. У важкі часи для нашої країни ми повинні знову заявити про себе на весь світ. Тому ми готові гідно представити Україну перед усією Європою», — сказав вокаліст гурту Олег Псюк.

Раніше ми повідомляли, що на пісенному конкурсі Євробачення-2022, фінал якого відбудеться 14 травня у Турині, нашу державу представлятиме Alina Pash.

Ще до початку відбору Паш потрапила в гучний скандал щодо відвідування окупованого Криму після 2015 року та візиту до Москви.

Згодом співачка заявила, що Крим – це Україна, а Росія є агресором.

Пізніше активіст Сергій Стерненко заявив, що Аліна Паш підробила довідку від прикордонників, що відвідувала Крим з української території.

ІА "Вголос": НОВИНИ