Колишній наставник київського «Динамо» Олександр Хацкевич переконаний, що сьогодні не можна порівнювати збірні України та Росії. 

В інтерв'ю виданню «РИА Новости» він відзначив, що росіянам потрібно щось змінювати, оскільки їхній футбол виглядає дуже примітивно, повідомляє сайт «Оглядач».

«Де українці, а де росіяни? На сьогоднішній момент порівнювати нічого. Збірна України дійшла до чвертьфіналу, плюс вони показують гру, видно, що вони набагато цікавіші. Збірній Росії потрібно змінювати структуру гри, тому що все виглядає дуже примітивно», – поділився своєю думкою Хацкевич.

Він також заявив, що однаково оцінює шанси України та Англії на вихід у півфінал Євро-2020.

«Звичайно, за весь турнір накопичилася якась втома, але українці впродовж гри зі шведами показали, що в плані функціоналу вони великих проблем не мають. Що ж до збірної Англії, то у них молода команда, але не треба забувати, що і склад українців теж складається з молоді. Тут шанси 50 на 50», – підсумував Хацкевич.

Нагадаємо, що Росія посіла останнє місце в своїй групі після розгромної поразки від Данії в останньому турі.

Збірна України закінчила квартет С на третій позиції, а потім вирвала перемогу в матчі 1/8 фіналу Євро-2020 проти Швеції.

ІА "Вголос": НОВИНИ