Від ранку російські телеграм канали в паніці звітують про нову наступальну хвилю від Збройних сил України на Херсонщині.

Колаборанти спільно з окупантами вже кілька днів обговорюють шляхи евакуації з правого берега Дніпра. Чи готові наші військові повернути ці території у найближчий тиждень, як це прогнозують окремі Західні партнери, обговоримо під час «Суботнього стріму» о 19:00.

Крім того, з’ясовуємо, що насправді зараз відбувається у Білорусі та чи варто остерігатися нового нападу з її території. Саме сьогодні туди прибули кількасот перших російських військових для поповнення спільного угрупування військ, створення якого на початку тижня анонсував Лукашенко.

У той же час самопроголошений президент заявляє про початок на всередині країни антитерористичної операції. Чи варто це сприймати українцям як погрозу? А можливо за білоруським АТО стоїть та сама прихована мобілізація, про яку давно говорять військові експерти.

Все це аналізуємо з нашими ексклюзивними гостями у «Суботньому стрімі» о 19:00. Ви також можете залишати свої запитання, думки та коментарі і ведучі їх озвучать в ефірі!

ІА "Вголос": НОВИНИ