Як йдеться в опублікованому 23 листопада на офіційному сайті Херсонської обласної ради повідомленні, що її голова Владислав Мангер не є підозрюваним у справі про вбивство Катерини Гандзюк, не втікав за кордон і наразі перебуває у відпустці.

«Херсонська обласна рада з приводу заяви окремих засобів масової інформації щодо перебування голови обласної ради повідомляє наступне. Голова Херсонської обласної ради відповідно до розпорядження Херсонської обласної ради від 13.11.2018 № 342-о/с перебуває у відпустці з 19.11.2018 по 03.12.2018», — йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що у зв’язку зі службовою необхідністю Мангер має намір перервати відпустку та приступити до роботи вже з 26 листопада.

«Додатково повідомляємо, що інформація про те, що Владислав Мангер є підозрюваним у справі Катерини Гандзюк, не відповідає дійсності», — йдеться також у повідомленні облради.

Наголошується, що голову Херсонської обласної ради, разом із іншими керівниками органів влади області, допитали слідчі органи як свідка.

Як писав «Вголос», раніше у ЗМІ з’явилась інформація, що голова місцевої ВО "Батьківщина" та очільник Херсонської обласної ради Владислав Мангер, котрого підозрюють у причетності до вбивства Катерини Гандзюк, виїхав із України.

ІА "Вголос": НОВИНИ