У Херсоні партизани підірвали автомобіль колаборантів , у якому перебувало двоє осіб. Один колаборант загинув, іншого госпіталізували.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«Рух спротиву на тимчасово окупованій Херсонщині продовжує розповсюджувати серед прибічників »руського мира« та місцевих колаборантів »квитки на концерт Кобзона«. Цього разу »квиток« отримав екіпаж автомобіля так званої поліції російської окупаційної адміністрації. Його вручення відбулося у Херсоні на перетині вулиці Репіна та проспекту Адмірала Сенявіна за допомогою радіокерованого фугасу, в результаті чого один поліцейський »відбув на концерт«, а другий дещо »затримається« у медичному закладі», - йдеться у повідомленні.

Розвідники нагадують усім зрадникам про неминучу розплату за допомогу російським окупантам.

Як писав «Вголос», в Херсонській області український рух опору ліквідував групу окупантів. Партизани здобули їх документи, серед яких мапи та шифри.

Також ми повідомляли, що на території Херсонщини ЗСУ ліквідували склад боєприпасів разом з їхньою живою силою. Так, було знищено понад пів сотні окупантів.

Читайте також:

«Отработали по нам и улетели», – окупанти скаржаться, що не встигають засікти українських пілотів на своїх радарах. Аудіо

Австрія «відібрала» у «Газпрому» своє найбільше газосховище

На війні загинув льотчик-герой Україн

 

ІА "Вголос": НОВИНИ