Сьогодні, 7 січня, тіло хлопчика без ознак насильницької смерті виявили неподалік берега річки, за 10 км від місця зникнення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За їхніми даними, співробітники Рахівського районного відділу поліції розшукали 13-річного хлопця, що нещодавно зник, мертвим. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини загибелі підлітка.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», 5 січня, близько 21.30, до поліції Рахова надійшло повідомлення про зникнення 13-річного жителя селища Кобилецька Поляна.

Відомо, що 24-річний чоловік разом з дитиною повертався з лісу додому на підводі. Перетинаючи річку, стрімкий потік води почав розбивати підводу, в результаті чого місцеві жителі опинилися у водоймі. 

Після цього 24-річний чоловік доплив до берега, а хлопчик зник у воді. Спершу чоловік намагався самотужки розшукати малолітнього, однак, коли пошуки не дали результатів, звернувся до лісника, який і повідомив про подію екстрені служби. 

Наразі працівники поліції в рамках кримінального провадження встановлюють всі обставини смерті підлітка.

Як повідомили у Головному управлінні ДСНС у Закарпатській області, 07 січня о 15:40 в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення, що в р. Шопурка біля смт В. Бичків Рахівського району виявили тіло чоловічої статі. Загиблого ідентифікували - ним виявився юнак, який зник під час паводку в с. Кобилецька Поляна, що на Рахівщині.

ІА "Вголос": НОВИНИ