Після історичної перемоги над «Колосом» (3:0) львівський «Рух» вийшов у Юнацьку лігу чемпіонів. Головний тренер команди Віталій Помонарьов зазначив, що хлопці заслужили на цю перемогу.

Я дуже радий за хлопців, тому що це був найголовніший матч у їхньому житті, і вони здобули перемогу. Хлопці заслужили на вихід у Юнацьку лігу УЄФА своєю роботою. Це в першу чергу заслуга футболістів, - поділився тренер. 


«Рухівці» перемогли 3:0 і вийшли на перше місце в турнірній таблиці, таким чином виборовши право на участь наступного сезону в Юнацькій лізі УЄФА (аналог Ліги чемпіонів УЄФА).


Матч з «Колосом» був дуже складний в психологічному плані. Нам потрібна була лише перемога, адже у випадку нічиєї або поразки весь наш шлях був би марним. Хлопцям було важко, але я їм дякую, що вони змогли себе перебороти та здобути перемогу, - зазначив Пономарьов.

У Юнацькій лізі УЄФА, яка набуває все більшої популярності в Європі, змагаються найбільші молоді футбольні таланти світу, потенційно майбутні зірки найвищого рівня.

 

Ми завжди ставимо перед собою найвищі цілі. Минулого сезону ми боролись за призові місця, а цього року хотіли перемогти у чемпіонаті, що і зробили, - підсумував тренер.

 

 

Нагадаємо, у польському Сяніку відбувся перенесений матч 19-го туру чемпіонату серед юнацьких команд української Прем’єр-ліги між львівським «Рухом» і ковалівським «Колосом». 

Додамо, львівський «Рух» вийшов у юнацьку Лігу чемпіонів. Цю історичну перемогу тренер команди Марко Сапуга присвятив українським захисникам.

ІА "Вголос": НОВИНИ