Завтра, 17-го березня, о 19:00 у Львівському органному залі відбудеться концерт сучасної хорової музики «Звуки ангелів».

Виконавцями цього вечора стануть Львівський муніципальний хор «Гомін» під управлінням головного хормейстера Львівської опери Вадима Яценка. Концерт анонсує сайт мерії Львова.

За словами організаторів, на слухачів чекає хорова музика нового тисячоліття. У програмі – твори видатних композиторів Oлa Г’єйло, Арво Пярта, Еріка Вітакера та інших. Тільки тут можна почути, як оригінально, магічно, емоційно, складно і просто водночас звучить хор.

У програмі прозвучать кілька творів із солістками Галиною Гончаровою, Анастасією Вівчар, Квітославою Трояновською, віолончелістом Максимом Римаром та струнним квартетом Луганської обласної філармонії.

Керуватиме музичним дійством лауреат всеукраїнського конкурсу хорових диригентів, засновник камерного хору Lviv Opera Chamber Choir Вадим Яценко.

Львівʼян та гостей міста запрошують перенестися в атмосферу спокою та гармонії, насолодитись прекрасною музикою та отримати порцію позитивних емоцій на концерті «Звуки ангелів».

Для відвідування подій Львівського органного залу прохання мати з собою документ, що посвідчує особу. У разі оголошення повітряної тривоги концерт буде перервано, а гостям запропоновано перейти в безпечне місце.

«Вголос» повідомляв про надзвичайну ситуацію

У Львові жінка і підліток отруїлися чадним газом

ІА "Вголос": НОВИНИ