Московський чиновник, до якого на побачення у Москву літала переможниця конкурсу «Міс Львів-2018» Наталія Болюх, зізнався у контактах із Володимиром Путіним, назвав українців «хохлами», Крим - російським і пригрозив, що скоро «вся Україна буде російською».

Про це пише газета "Високий замок".

Журналісти розповідають, що товариша львів'янки звуть Алік Назарян. Торік він став радником керівника Федеральної служби з нагляду в сфері природокористування (Росприроднагляд). Займається роботою із правоохоронними органами та боротьбою з корупцією.

Раніше Назарян був помічником депутата Держдуми від Ліберально-демократичної партії Росії (ЛДПР), головою якої є скандально відомий Володимир Жириновський.

У своїх соцмережах Назарян публікує світлини із колорадською стрічкою, висловлює свою повагу Рамзану Кадирову та дякує йому за підтримку.

У розмові зі ЗМІ росіянин підтвердив, що особисто знайомий із Володимиром Путіним.

У ніч на 11 грудня чоловік вийшов у прямий ефір на своєму акаунті в «Інстаграмі» і заявив, що Україна і Росія — це «братні народи», а президент Володимир Зеленський повинен «зарубати собі на носі», що вони завжди мають бути разом.

У відповідь на запитання підписників про те, кому належить Крим, Назарян відповів, що Росії. При цьому назвав українців «хохлами» і пригрозив, що скоро вся Україна буде російською.

Нагадаємо, раніше переможниця торішнього конкурсу “Міс Львів” та перша віце-міс “Україна-Всесвіт”, львів’янка Наталія Болюх засвітила у мережі свої стосунки з впливовим та заможним московським чиновником.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ