У Чернівцях у середу, 20 листопада, 19-річний хлопець заради лайків у соцмережі пробігся по авто поліцейських прямо посеред проїжджої частини. Друг порушника знімав це на камеру.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції на сторінці у Facebook.

В поліції уточнили, що, здійснюючи перехід дороги по пішохідному переходу, юнак раптово змінив напрямок руху і вискочив на службовий транспортний засіб, який пригальмував, щоб пропустити пішохода.

Після інциденту хлопець почав тікати. Інспектори наздогнали правопорушника і затримали його, передавши слідчо-оперативній групі Чернівецького відділення поліції.

Повідомляється, що за зухвалий і необдуманий вчинок, відповідно попередньої кваліфікації слідчих, юнакові загрожує покарання згідно ст.296 (хуліганство) КК України, що карається штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.

Копи також застерегли молодь від необдуманих протиправних вчинків, попросивши бути відповідальними та законослухняними.

Як писав «Вголос», у Львові працівник автомобільного сервісу, який у стані алкогольного сп’яніння втікав від правоохоронців на викраденому Daewoo Lanos, протаранив службовий автомобіль поліції.

ІА "Вголос": НОВИНИ