Принц Гаррі і герцогиня Сассекська Меган Маркл збираються хрестити сина Арчі вже 6 липня.

Як повідомляє Daily Mail, пара вирішила провести обряд в особистій каплиці королеви Єлизавети II у Віндзорському замку, який розташований так, що ні журналісти, ні шанувальники не зможуть проникнути на територію. На заході будуть присутні лише родичі та близькі друзі пари. Поки відомо, що на церемонію запрошено 25 осіб.

Повідомляється, що шанувальники королівської сім'ї незадоволені цією ситуацією.

За словами королівського кореспондента Інгрід Сьюард, люди такою ситуацією незадоволені, всі хочуть побачити Арчі в традиційному королівському образі. Меган чомусь не дає такої можливості. Зараз тривають переговори про те, щоб допустити до входу в каплицю журналістів хоча б одного ЗМІ.

Також представники Гаррі і Меган заявили, що на хрещенні Арчі буде присутній запрошений фотограф, і пізніше знімки малюка з батьками з'являться в мережі.

Як писав «Вголос», королівське подружжя принца Гаррі та Меган, які вперше стали батьками 6 травня, готуються до церемонії хрестин сина Арчі. Хрестини маленького Арчі призначені на липень. Цікаво, що дату обрано таку, в яку не зможе бути присутньою на церемонії Її Величність через раніше призначені на цей день зобов’язання. Однак на хрестинах принца Луї – молодшого сина Кейт Міддлтон і принца Вільяма – Єлизавети II також не було.

ІА "Вголос": НОВИНИ