Проблема не у політиках, а у суспільстві, яке привело їх до влади. Таких недалеких політиків обирають їх виборці, які є такими ж самими.

Про це у коментарі ІА «Вголос» сказав директор Українських студій стратегічних досліджень Юрій Сиротюк.

"Вони, як «гомосовєтікуси» вірять, що прийде спаситель і зробить щось за них. Такі люди не хочуть думати і часто така лексика, котру нині використовують «слуги народу», притаманна і їх виборцям. Як наслідок – більшість з них захоче копіювати цих неосвічених депутатів, думаючи, що саме так має поводитись державна еліта. Інші ж будуть вражені, що вони накоїли. Сподіваюсь, що ці думаючі люди більше ніколи не повторять таких помилок та не приведуть до влади неосвічених та недалеких людей.

 От чомусь суспільство не привело до влади тих, котрі були на Майдані, боролись на барикадах, чи воюють у зоні АТО. Більшість українців захотіло «лайту» в стилі недалекого гумору Зеленського. Бо ж наші виборці голосують не за академіків, не за кандидатів наук, а здебільшого за корупціонерів, або недалеких людей, оскільки вони самі такими є. Наші виборці обирають політиків «третього сорту», - зазначив експерт.

Весь текст можна прочитати за посиланням: «Корабельні сосни», «груди» та «члени у Раді»: куди йдемо?

ІА "Вголос": НОВИНИ