У понеділок, 17 січня, у Львові очікуються сильні хуртовини, пориви вітру та ожеледиця. У зв'язку з цим у місті оголошено штормове попередження.

Про це повідомляє Львівський гідрометцентр.

Завтра у місті прогнозують пориви вітру до 28 м/с, місцями сильні хуртовини та мокрий сніг. Подекуди прогнозують налипання мокрого снігу та ожеледицю. Температура вночі 0-5°С морозу, вдень від 3°С морозу до 2°С тепла.

У вівторок, 18 січня, очікуються пориви вітру до 28 м/с, місцями сильні хуртовини та мокрий сніг. Також прогнозують налипання мокрого снігу і ожеледицю. Температура вночі 0-5°С морозу, вдень від 3°С морозу до 2°С тепла.

У середу синоптики прогнозують хмарну погоду, з проясненнями. Вітер 9-20 м/с. Температура вночі 4-9°С морозу, вдень від 4°С морозу до 1°С тепла.

У міській раді закликають усіх учасників дорожнього руху зважати на прогноз погоди й бути обачними. Зокрема, усіх водіїв просять без нагальної потреби не користуватися власним автотранспортом та бути максимально уважними за кермом: обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари.

ІА "Вголос": НОВИНИ