Ще одного родича покійного міського голови Кривого Рогу знайшли мертвим. Так, раптово помер його двоюрідний брат Борис Павлов.

Про це сьогодні, 10 листопада, повідомив OBOZREVATEL, посилаючись на дані правоохоронців.

Як стало відомо, покійний останнім часом сильно хворів. У нього було діагностовано онкологічне захворювання кишечника і стравоходу, а також туберкульоз.

Однією із версій смерті Бориса Павлова є самогубство.

Варто зазначити, що загиблий був двоюрідним братом покійного чиновника по татові.

Нагадуємо, в середині жовтня було знайдено тіло 44-річного Андрія Павлова, рідного брата мера Кривого Рогу. Чоловік помер 18 жовтня у своєму помешканні. На його тілі не було ознак насильницької смерті.

Після проведення судово-медичної експертизи з'ясувалось, що смерть Андрія Павлова настала внаслідок токсичної дії спиртів, випадкового отруєння алкоголем.

Раніше Вголос писав, що мер Кривого Рогу Костянтин Павлов помер 18 серпня на порозі власного будинку. На тілі чиновника було вогнепальне поранення, а біля нього лежав дробовик.

Серед версій загибелі мера Кривого Рогу в МВС називали самогубство і доведення до самогубства. 

Костянтин Павлов обіймав посаду першого заступника міського голови Кривого Рогу протягом 2006-2012 років. З 2012 по 2019 — народний депутат України від партії ОПЗЖ 7-го та 8-го скликання. З 2019 по 2020 — радник міського голови Кривого Рогу. З грудня 2020 року Костянтин Павлов — міський голова Кривого Рогу Криворізького району Дніпропетровської області.

ІА "Вголос": НОВИНИ