Відома українська співачка, колишня учасниця гурту «Віа Гра» Віра Брежнєва здивувала шанувальників палкими танцями.

Про це повідомляє УНІАН.

Після свого відпочинку, артистка, яка на даний час проживає у Росії, повернулася до роботи. І в честь такої події влаштувала вечірку. Варто зазначити, що Брежнєва вирішила бути діджеєм на вечірці і включала улюблені хіти.

Про це співачка розповіла на своїй Instagram-сторінці.

 

Переглянути цей допис в Instagram
 

Так интересна и быстротечна жизнь и так важно успевать получать удовольствие в этом бурном потоке) что мы и сделали) после моего дня рождения, когда я вернулась к работе, решили отпраздновать его ещё раз в узком кругу коллектива) классно, что у меня есть человек, которому я могу доверить, и она помогла мне организовать нашу маленькую пати @ainaprib 😘, но в итоге я ее «подсидела» и.... DJ VERA оторвалась на полную 🤪 здесь лишь фрагменты) все остальное осталось в нашей памяти 😂 особенно the Prodigy и Bomfunk Mc’s 💣 к чему я это все! Успевайте кайфовать!) #КРАСИВО Ps: собираю плейлист для новой вечеринки ) кидайте ваши любимые треки именно для веселья💥

Допис, поширений Vera Brezhneva (@ververa)

Користувачі мережі по-різному відреагували на такі «п'яні» танці артистки.

«Во істину кажуть, можна виїхати з села, але село з людини не виїде ніколи», «П'яна чи що?» «Верунчик дивлюся добре тяпнула... з півлітра точно», «Віра, а ви п'єте алкоголь? І як часто, якщо так?», «Треба бути скромніше або для вас це сенс життя?»

Нагадуємо, скандальну українську співачку “рознесли” через нову композицію.

ІА "Вголос": НОВИНИ