Після того, як 27 січня у Львові запрацював відпочинковий комплекс Еmily Resort, гірськолижними трасами, розташованими усього за 4 км від центру міста, скористалася понад тисяча львів'ян. Сьогодні, 30 січня, безкоштовно протестувати лижні траси можна буде вдруге. Підготували для вас трансляцію з місця подій.

«Всі люди в захваті від цього, дехто називає його »Австрія у Львові«. Я давно катаюся на лижах у різних країнах і можу сказати, що цей курорт переплюнув польські гірськолижні курорти. Можна буде кататися і влітку» - розповів один з перших відвідувачів пан Тарас.

Нагадаємо, як повідомляв "Вголос", у Винниках в тестовому режимі запрацював гірськолижний курорт Emily Resort. Понад 1000 охочих зібралися, аби випробувати схили. Серед них – три гірськолижні траси, які є одними з найбільших у Європі зі штучним покриттям. Окрім цього, у планах відкриття тюбінгу, ковзанки та навіть дитячої лижної школи. 

«Чесно кажучи, ми навіть не могли в це повірити. Звісно, спершу ця ідея була лише мрією. Але, як-то кажуть, очі бояться, а руки роблять», – розповідає власник курорту Григорій Козловський.

Необхідною умовою безкоштовної катання є наявність власного спорядження, оскільки прокат на території комплексу ще не працює. Інструкторів, які б могли навчити новачків, також ще нема.

Григорій Козловський любитель зимових видів спорту

Як розповів Григорій Козловський, лижна траса у Винниках – найбільша у Європі зі штучним покриттям, яка буде доступною для катання протягом цілого року. Наступного року тут планують відкрити окрему трасу для сноубордистів.

ІА "Вголос": НОВИНИ