Зберігаються ознаки готовності воєнно-політичного керівництва Білорусі до можливої широкомасштабної участі їхніх збройних сил у бойових діях проти України на боці РФ.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у Facebook.

"Здійснено часткове перегрупування сухопутних військ та сили спеціальних операцій ЗС Білорусі. Зокрема, у районі Бреста перебувають по одній бронетанковій групі зі складу 38 окремої десантно-штурмової бригади (Брест) та 103 окрема повітряно-десантна бригада (Вітебськ) ЗС Білорусі", – йдеться в повідомленні.

У Генштабі наголошують, що у районі Олександрівка (район прикордонного КПП в районі н.п. Вільча, Київська обл.) – 2 бронетанкові групи зі складу 38 окремої десантно-штурмової бригади. В районі Кірово (Поліський радіаційний заповідник) – 2 бронетанкові групи 103 окремої повітряно-десантної бригади".

Також вони інформують, що основні зусилля окупантів наразі продовжують зосереджуватися на створенні умов для захоплення міст Київ, Харків, Чернігів, Суми, Маріуполь, Миколаїв та виході на адміністративні кордони Луганської і Донецької областей.

Нагадаємо, з Миколаївської області надійшли позитивні новини. Бійці ЗСУ отримали підкріплення та готуються до наступу на рашистів.

Як писав «Вголос», російські військові здаються українським фермерам. Покажіть це відео путіну!

Також ми повідомляли, що син та онук співачки Софії Ротару намагалися нелегально покинути Україну та потрапити в Молдову.

ІА "Вголос": НОВИНИ