У неділю, 22 травня Львівський осередок Європейської Солідарності організував свято для родин партійців, що перебувають на передовій боротьби з ворогом, приурочене до Дня Героя.

У лавах ЗСУ досі перебуває 796 членів партії «Європейська Солідарність», в тому числі 160 депутатів місцевих рад. У лавах тероборони (в тому числі тих батальйонів, що вже беруть участь в бойових діях на Сході і Півдні) – 1597 членів партії. Серед них – 305 депутатів місцевих рад з усіх регіонів України.

“23 травня – це день наших захисників, наших незламних воїнів, яким ми завдячуємо кожним прожитим днем під небом вільної України. Це день пам’яті всіх українців, які присвятили своє життя боротьбі за нашу свободу та незалежність. Ми хотіли подарувати трохи світла та тепла для їх рідних”, – поділилась депутатка Львівської міськради Анастасія Окряк.

Діти разом з матусями пакували гранолу та малювали листівки для своїх рідних, які передадуть на фронт. Глибоко розчулило присутніх відео-звернення захисників до своїх близьких.

“Ми хочемо, щоб люди знали – ми разом, ми одна велика родина. Дорогі наші Захисники! Дякуємо Вам за спокійний сон! Повертайтеся живими додому! Все буде Україна!”, – додала Анастасія.

ІА "Вголос": НОВИНИ