Один із найпотужніших підприємців Західної України, засновник медичного курорту "Едем Резорт", народний депутат України 7 скликання Ігор Кривецький підтримав ФК "Карпати".

Кривецький заявив, що власними коштами долучається до збереження клубу, який нині опинився у скрутному становищі, й закликав до цього всіх українських бізнесменів.

"Карпати" були і є славною візитівкою Львова. Не може ні Західна Україна, ні вся наша держава втратити таку легендарну, патріотичну, націоналістичну команду. Я долучаюся власними коштами й закликаю до цього інших представників українського бізнесу. Маємо подбати і про сам клуб, і про футбольну академію, в якій нині навчається близько тисячі молодих українців. Підтримаймо "Карпати" разом, не тільки словом, а й фінансово. Зробімо це заради майбутнього наших дітей! Зробімо це задля того, щоби команда гордих "левів" ще не раз потішила численну армію уболівальників яскравими перемогами як в українській Прем'єр-лізі, так і у єврокубках, прославляючи рідне місто Львів і всю Україну!" - зазначив Ігор Кривецький.

Нагадаємо, "Карпати" опинилися на межі зникнення через скрутне фінансове становище. Напередодні фанати клубу оголосили збір коштів, щоби дати команді можливість завершити сезон.

ІА "Вголос": НОВИНИ