Стрийський міськрайонний суд Львівщини визнав винним громадянина Угорщини, який у 2019-му році спричинив смертельну дорожньо-транспортну пригоду.

Про це йдеться у вироку суду за 11 листопада, пише «Захід.нет».

Відомо, що суд звільнив іноземця від відбування тюремного покарання, призначивши йому три роки умовного терміну, замість 5 років ув'язнення.

Нагадуємо, смертельна аварія, у якій загинула 46-річна жінка, сталась 23 листопада 2019-го року на автодорозі Київ – Чоп між селами Любинці та Гірне у Стрийському районі.

Так, водій автопоїзда «Рено», 49-річний іноземець, не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з двома автомобілями «Рено Трафік», одним з яких керував 48-річний житель Закарпаття, іншим – 45-річний мешканець міста Рівне.

Від отриманих травм 46-річна пасажирка одного з мікроавтобусів, мешканка Рівного, загинула на місці події. 

Водій цього ж транспортного засобу та ще шестеро пасажирів, серед яких троє неповнолітніх віком 15-17 років, із тілесними ушкодженнями були доставлені у лікарню.

У вироку суду йдеться про трьох потерпілих, які отримали травми, які були небезпечні для життя та призвели до тривалого розладу здоров’я.

Постраждалі просили суд не призначати тюремне ув’язнення винуватцю ДТП, а також зазначили, що фірма «Галлус», у якій він працює, компенсувала їм усі витрати.

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ