На території шостого арсеналу Міністерства оборони неподалік від смт Дружба під Ічнею Чернігівської області інтенсивність вибухів станом на дев'яту годину ранку суттєво зменшилася.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил.

Як зазначається, на місці надзвичайної ситуації спостерігається задимленість, а також лунають вибухи боєприпасів до стрілецького озброєння.

У відомстві додали, що жертв, поранених, травмованих і загиблих серед військовослужбовців, працівників ЗСУ та місцевого населення немає, матеріальні збитки уточнюють.

Нагадаємо, що о 03.30 ночі стало відомо про пожежу біля міста Ічня Чернігівської області. Там стався вибух на технічній території військового складу. До евакуації місцевих мешканців рятувальники залучили автотранспорт. Наразі вже евакуювали близько 10 тисяч осіб.

У зв’язку з вибухами на військових складах у Чернігівській області Петро Порошенко викликав силовиків для доповіді.

Своєю чергою, рятувальники опублікували відео з місця вибухів на складах боєприпасів на Чернігівщині.

У Міністерстві оборони України повідомили, що станом на сьому годину ранку інтенсивність вибухів на військових складах під Ічнею Чернігівської області складала 2…3 вибухи на секунду.

Водночас, стало відомо, що у зв’язку з вибухами на складах боєприпасів під Ічнею Чернігівської області до лікарів звернулися 63 людини.

Разом з тим, в «Укрзалізниці» через вибухи на технічній території військової частини в Ічні Чернігівської області вирішили закрити три перегони для руху потягів.

ІА "Вголос": НОВИНИ