У сучасному світі годинник вже давно перестав бути звичайним пристроєм, котрий показує час. Теперішні наручні аксесуари — це доповнення свого власника, гармонійне завершення його образу. А брендові моделі підкреслюють статус володаря, стиль та вишуканість. Коли мова заходить про якісні годинники, у нашої компанії тут немає конкурентів, адже ми знаємо, як цінувати час.

Що таке ДЕКА

ДЕКА — це офіційний представник всесвітньо відомих брендів. Ми не просто черговий інтернет-магазин, котрий пропонує клієнтам моделі популярних годинників. Навіть новинки, котрі щойно з’явились у виробників, є у нас у наявності.

Наша історія бере початок з 1992 року, коли ми були звичайним магазином у центрі Донецька. Втім, наша любов до годинників перемагала усі перепони, і зараз ми виросли у відому по всій Україні торгову мережу, котра стала символом якості та надійності.

Наш асортимент

Якщо ви вирішите купити годинник в ДЕКА, зможете обирати поміж моделей, котрі відрізняються:
  • Виробником. Бюджетні CASIO, престижні Longines чи витончені Rado — ми офіційний представник більш ніж 40 японських, швейцарських, німецьких та інших брендів, котрі займаються виготовленням годинників.
  • Типом механізму. Є як класична механіка, так і сучасні кварцові моделі. Якщо ж ви сумніваєтесь, завжди можна придбати автокварцевий пристрій, який поєднує переваги попередніх варіантів.
  • Додатковими функціями. Сучасні годинники не лише показують час, але й замінюють барометр, глибиномір, будильник на інш. Є навіть smart-моделі, котрі стануть вашим найкращим помічником.
  • Матеріалом корпусу (золото, кераміка, пластик, сталь) та ремінця (каучук, шкіра, силікон).
Окрім того, годинники можуть відрізнятись розміром, дизайном, типом циферблату на інш.

З 7 по 14 лютого у нас акційні ціни. Поспішайте придбати товари зі знижкою до Дня святого Валентина. Вигода складе цілих 14 %. Прекрасна можливість порадувати себе чи свою половинку!

Інтернет-магазин ДЕКА — ми розуміємось на якісних годинниках

Для своїх покупців ми підготували кілька приємних переваг:
  • швидка доставка Україною;
  • гарантія якості на всі годинники;
  • доступні ціни (ми підберемо модель, вартість якої вам точно підійде);
  • можливість розрахуватись накладеним платежем.

ІА "Вголос": НОВИНИ