Налагодити якісний інтернет-зв'язок в регіонах – не така проста задача. Інтернет-провайдерів в Рівненській області не так багато, як в столиці, і не всі вони надають послуги належної якості. Тому рекомендуємо вам вибирати компанії, які вже заслужили певну репутацію в своїй області та довіру людей.

Надійний провайдер для приватних осіб і бізнесу

Однією з таких компаній є всеукраїнський провайдер Мережа Ланет, який надає послуги Інтернету в Рівненській області зокрема. Компанія працює вже більше 10 років, пропонуючи своїм абонентам вигідні рішення в сфері телекомунікації, якісний і швидкісний сервіс, і постійно вдосконалюючись у своїй галузі.

Інтернет-тарифи у провайдерів залежать від швидкості зв'язку та якості сигналу, а також від рівня сервісу. Однак Мережа Ланет прагне до збалансованого співвідношення вартості послуг та їх якості. Провайдер надає Інтернет за технологією PON, суть якої полягає в організації деревовидної мережі підключення абонентів з використанням всього одного оптоволокна. Така структура мережі забезпечує її високу пропускну здатність навіть за великої кількості абонентів, високу швидкість сигналу, доступну вартість самої послуги за рахунок економії матеріалів.

Цього року Мережа Ланет визнана постачальником найшвидшого Інтернету в Україні, згідно з закордонним дослідженням. Прагнучи йти в ногу з часом, провайдер стежить за трендами в своїй області, радує абонентів зростаючою якістю і швидкістю зв'язку, і пропонує найвигідніші рішення. Мережа Ланет надає два види послуг:

Також компанія пропонує комплексну послугу Інтернет+ТБ, яка стане оптимальним рішенням для великих сімей завдяки зручності та можливості заощадити бюджет. Компанія надає телекомунікаційні послуги не тільки для фізичних осіб, а й для бізнесу. Для бізнес-клієнтів розроблені окремі тарифи та перелік послуг, виділяється особистий менеджер, і надається цілодобова технічна підтримка.

Як підключити Інтернет в Рівненській області

Підключення Інтернету в Рівненській області відбувається так: ви телефонуєте в центр обслуговування абонентів, менеджер перевіряє технічну можливість підключення за вашою адресою, після чого відправляє до вас монтажників для проведення робіт. Рекомендуємо заздалегідь подумати про те, хочете ви кабельний чи безпровідний Інтернет, і повідомити про це менеджерів. У такому випадку співробітники компанії також організують вам точку доступу Wi-Fi і виконають усі необхідні налаштування. 

Чому вам варто вибрати провайдера Мережа Ланет:

  • безлімітний швидкісний Інтернет;
  • кращі українські і зарубіжні ТВ-канали в HD;
  • комплексні рішення для дому та бізнесу;
  • технічна підтримка 24/7;
  • оперативні виїзди майстрів за викликом.
Телефонуйте або звертайтесь до Центру обслуговування абонентів Мережі Ланет в Рівненській області, щоб замовити підключення Інтернету.

м. Рівне, вул. С. Бандери, 45

[email protected]

(0800) 601-200

ІА "Вголос": НОВИНИ