Іспанська 12-річна школярка Валерія Насонова пожертвувала своїм волоссям, щоб допомогти хворій дівчинці з Львівщини. Відомо, що у Златослави Буняк медики діагностували онкологічне захворювання.

Про це повідомила волонтерка Уляна Флишко.

Відомо, що Валерія родом зі Львова. Саме тому, дівчинка вирішила допомогти своїй землячці та обрізала своє волосся на перуку для хворої.

Про Златославу вона дізналась від волонтерки. Та їй розповіла, що хвора зараз проходить складне лікування після діагнозу остеосаркома лівої стегнової кістки. Так, Злата потребує допомоги на дороговартісне лікування, а ще дівчинка втратила все своє волосся через курс хіміотерапії.

«Мені зателефонувала знайома волонтерка з Іспанії і розповіла, що в неї є дівчинка Валерія Насонова, яка захотіла обрізати своє довге волосся і передати його в Україну для дівчинки, яка хворіє на онкологічну недугу і потребує перуки на час лікування», - розповіла волонтерка.

Варто зазначити, що після опублікованого допису, дві майстрині Любов Возняк і Діана Гайворонюк погодились виготовити перуку для дівчинки.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ