Регіональному сервісному центру МВС у Львівській області передали два нові спеціалізовані автомобілі Hyundai i30 для складання практичних іспитів на право керування ТЗ. Про це повідомила прес-служба сервісного центру.

Процес складання практичних іспитів тепер стане комфортнішим, оскільки автомобілі абсолютно нові та сучасні.

Окрім того, охочі складати практичний іспит на автомобілі з автоматичною коробкою передач невдовзі зможуть це зробити на авто сервісного центру МВС.

Один з автомобілів обладнано механічною коробкою передач, інший – автоматичною. Наявність такого авто у сервісному центрі МВС спростить процедуру для тих, хто не може складати іспити у складі групи, де використовуються автомобілі навчальних закладів.

У сервісному центрі наголосили, що на автомобілі нанесено логотип сервісного центру МВС і ці авто будуть слугувати лише для іспитів ! Авто обладнані додатковим дзеркалом заднього виду, відеореєстратором на дві камери, сейфом.

«На сьогодні власними автомобілями для складання практичного іспиту на категорію В забезпечені вісім з десяти сервісних центрів області. Тож нові авто дозволять нам не лише оновити рухомий склад, але й покращать умови складання практичного іспиту для громадян. Найближчим часом ми передамо автомобілі одному з територіальних підрозділів у Львівській області», — додав керівник Регіонального сервісного центру МВС у Львівській області Олександр Семчишин.

ІА "Вголос": НОВИНИ