Надя стала відомою ще у 1996-ому році, коли її ресторанчик на півночі Італії «Dal Pescatore», отримав три зірки гіду Мішелін.

Це місце - сімейна «забігайлівка», де традиційна італійська кухня поєдналася із сучасними тенденціями у кулінарії.

Своє ремесло жінка отримала у спадок від бабусі Терези та матері чоловіка Бруни.

Посміхаючись, свекруха Бруна розповідає, що Надя не зупиняється та весь час рухається з неймовірною швидкістю. Вона також каже, що аби зрозуміти магію кулінарки, за нею потрібно весь час спостерігати.

«Деякі методи, які вона використовує, неможливо пояснити. Вона готує руками, очима та відчуттями», - розповідає Бруна.

Жінка готує ніжну пасту ручної роботи, а також м`ясо та рибу.

Dal Pescatore - єдиний ресторан, в якому вона працювала за всю свою кар`єру.

Джерело: Українська правда

ІА "Вголос": НОВИНИ