Депутат Львівської міської ради від «Європейської солідарності» і кандидат у депутати від цієї ж політсили на прийдешніх місцевих виборах Сергій Івах прозвітував про діяльність своєї фракції за останні 5 років і назвав перші рішення, які вона втілить в життя після виборів.

Про це Івах розповів у прямому ефірі ток-шоу «Говорить Великий Львів».

«Звісно, нам не все вдавалося, було нелегко. Не завжди виходило донести до міської влади те, що турбує львів'ян. Не завжди вдавалося пояснити, що, наприклад, потрібно зберегти стадіони »Сільмаш«, »Торпедо« і »Прогрес«. Виконавчий комітет, на жаль, став найбільш корумпованою складовою цієї каденції міського голови. Вони видавали дозволи на забудову, жодним чином не враховуючи думки громади. Звісно, зараз ми все робитимемо для того, щоб таке в майбутньому не повторювалося в мерії. Бо тепер сесійна зала буде заповнена в більшості проукраїнською силою - »Європейською солідарністю«, - зазначив Івах.

Депутат наголосив, що »Європейська солідарність« після виборів об'єднуватиметься з проукраїнськими силами. І це, за його словами, надважливо:

»Адже нам, зокрема депутатці Уляні Пак, досі важко було боротися проти набирання чергових кредитів міською владою, які заганяють місто у зашморг (через цю владу наші діти і внуки будуть віддавати кредити до 2041 року). Остапу Доскічу було нелегко відстоювати інтереси громади Львова, коли він чітко казав, що не можна під час російсько-української війни купувати автобуси в Білорусі, а потрібно підтримувати наш «Електрон». Звісно, нелегко було і Олені Пасевич відстоювати кожного бійця, кожну родину, яка на війні втратила годувальника«.

»Одним із перших наших рішень буде призупинення видачі містобудівних умов і обмежень у Львові. Буде накладено мораторій. Адже близько 60% цих дозволів вже видано незаконно. Ми затвердимо новий Генеральний план Львова, який унеможливить вакханалію, яка сьогодні відбувається з дитячими садочками, школами, дорогами та спортивними комплексами. Ми проведемо повний аудит усіх комунальних підприємств, усіх управлінських рішень, які є у стінах Львівської міської ради. Ми - команда, яка має великий досвід і обов'язково виконає те, що я вам сказав", - повідомив Сергій Івах.

Повний запис ефіру дивіться тут:

ІА "Вголос": НОВИНИ