Під час урочистого відзначення лауреатів Всеукраїнських конкурсів НОК України серед спортивних журналістів «Україна олімпійська-2020» та спортивної фотографії, що відбулося у Львові 17 березня 2021 року під час засідання виконкому відділення НОК України у Львівській області, зі словами вітання від НОК України звернувся директор департаменту співпраці з суб'єктами олімпійського руху НОК України Іван Бондарчук.

Про це повідомляє у Фейсбук Відділення НОК України у Львівській області.

У телефонному режимі під час голосового зв’язку один із кращих організаторів журналістської олімпійської спільноти України І. Бондарчук підкреслив, що Львівщина може пишатися не лише знаменитими атлетами, але й журналістами високого професійного та творчого рівнів.

«Дуже приємно зазначити, що кожного року Львівщина гідно представлена Всеукраїнських конкурсах Національного олімпійського комітету серед спортивних журналістів і фотографів. Сьогодні я радий привітати «олімпійську п’ятірку», адже ви знаєте, що цифра 5 – це особлива цифра в олімпійському русі, з огляду на символіку олімпійських кілець. Щиро вітаю Наталію Васьо, яка завдяки, в тому числі конкурсу «Україна олімпійська», упродовж декількох років пройшла шлях від найкращої дебютантки в ділянці спортивної журналістики до найкращої спортивної журналістки країни. Радіємо появі чудового журналу «Плей ПРО» (Львів) і таким дебютанткам, як представниця цього журналу Ірина Мартин. Сильне й ефектне враження на комісію справила робота творчого колективу радійної програми «Сила спорту» та її автора й ведучого Станіслава Безушка. Чудові спортивні фотороботи на Всеукраїнський конкурс надав Володимир Якимчук, який у підсумку посів 2 місце у номінації фотографів-професіоналів. Друзі, щиро вітаю вас! Дякую за чудову роботу!» - так оцінив підсумки спортивного 2020 року в сфері спортивної журналістики Львівщини Іван Бондарчук.

«Користуючись нагодою, - продовжив він, - хочу висловити слова вдячності Юрію Івановичу Турянському, всій команді відділення за потужну роботу, яка провадиться для розвитку олімпійського руху на Львівщині, зокрема щодо його медійного висвітлення. Попри всі сучасні виклики, бажаю усім міцного здоров’я, залишатися сильними, позитивними, а нашим спортсменам і тренерам усі разом бажаємо успішного шляху до високих досягнень в олімпійському Токіо!» - наголосив І. В.Бондарчук.

На заході, окрім провідних спортивних журналістів краю, окремих прес-аташе команд з ігрових видів спорту, керівників прес-служб обласних федерацій олімпійських видів спорту, були присутні заступник начальника управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації Андрій Тур та очільниця відділу спорту Львівської міської ради, фіналістка Ігор Пекінської Олімпіади у змаганнях з художньої гімнастики Віра Передерій.

ІА "Вголос": НОВИНИ