Волога і тепла погода прийде в Україну з Центральної Європи вже впродовж найближчої доби.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на Укргідрометцентр.

Вже завтра, 21 грудня, в Україні прогнозують невеликі опади, переважно у вигляді снігу. Істотних опадів не прогнозують лише на півдні країни та в Приазов'ї.

Дороги на території України місцями вкриє ожеледиця. Це не стосується лише півдня та крайнього сходу. Вітер прогнозують південний, 5...10 м/с.

Уночі температура повітря становитиме 2...7 градусів морозу. Вдень показники термометра коливатимуться від трьох нижче нуля до двох градусів із позначкою «плюс». У Криму прогнозують уночі температуру повітря близько нуля градусів, а вдень — 2...7 тепла.

У столиці України прогнозують невеликі опади, переважно у вигляді снігу. Також синоптики попереджають киян про слабку ожеледь. На дорогах — місцями ожеледиця. Вітер у Києві буде південного напрямку, 5...10 м/с. Вночі у столиці обіцяють 3...5 градусів нижче нуля. Вдень — близько нуля.

У суботу, 22 грудня, на території України очікуються опади у вигляді мокрого снігу вночі, місцями налипання мокрого снігу. Вдень синоптики прогнозують дощ. Без істотних опадів буде лише на півдні України. Крім півдня та сходу на дорогах місцями очікується ожеледиця.

Синоптики прогнозують вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7...12 м/с. Мешканців заходу, Криму та Приазов'я попереджають про пориви 15...20 м/с.

У Криму очікується температура повітря вночі 0...5 градусів, удень повітря прогріється до 5...10 градусів тепла. Вітер південно-західний із переходом на північно-західний, 7...12 м/с

На решті території України температура вночі становитиме 0...6 градусів морозу, вдень — 0...5 із позначкою «плюс». На півдні країни стовпчики термометрів покажуть 3...8 тепла.

У Києві прогнозують вночі мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, вдень дощ. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер у столиці буде південно-західний, 5...10 м/с. Температура вночі 2...4 нижче нуля, вдень потепліє до 1...3 із позначкою «плюс».

ІА "Вголос": НОВИНИ