Кабінет міністрів звільнив державного секретаря Міністерства охорони здоров'я Артема Янчука, який був призначений ще при Уляні Супрун.

Про це повідомила Супрун у Facebook.

Вона написала, що на закритому засіданні уряду Зоряна Скалецька подала питання про звільнення державного секретаря Міністерства охорони здоров'я України Артема Янчука, який від середи перебуває в декретній відпустці. Його обов'язки виконуватиме Інна Солодка.

«По суті уряд сьогодні звільнив чоловіка, який перебуває в декретній відпустці й доглядає за трьома дітьми та зробили це без будь-якого попередження, як боягузи», — йдеться у повідомленні.

Янчук поклав свої обов'язки на гендиректора директорату стратегічного планування та євроінтеграції Ірину Литовченко, але Кабмін призначив т.в.о. держсекретаря Інну Солодку. Остання прийшла в МОЗ кілька тижнів тому, а раніше очолювала юридичний департамент Держгеокадастру.

Нагадаємо, що нещодавно у МОЗ відбулася зустріч за участі міністра Зоряни Скалецької. Коли у Скалецької запитали про скандал навколо команди ексочільниці відомства Уляни Супрун, вона швидко покинула зал.

ІА "Вголос": НОВИНИ