Поліції в Англії довелось розігнати незаконну вечірку в нічному клубі на вихідних і зафіксувати драматичне відео з тепловізорів.

На відео видно, як десятки людей втекли з закладу, де зібралося 150 людей, незважаючи на те, що країна перебуває під національним карантином. Про це повідомляє ABC News.

Правоохоронці помітили, як у неділю численні таксі підвозили людей до будинку в Бірмінгемі. Усередині будівлі вони виявили гуляк, розташованих на двох поверхах, разом із незаконно встановленим баром, VIP-зоною та ді-джеєм.

В країні оголошено жорсткий карантин, бари та ресторани закриті, і ефективне перебування вдома діє, навіть під час активної вакцинації проти коронавірусу.

Один офіцер поліції постраждав, коли під час розгону вечірки в поліцію полетіли кілька пляшок. Вважається, що близько третини незаконних відвідувачів вечірок втекли, на тепловізорах БПЛА зафіксовано кількох людей, які втекли через дах.

Як заявили в поліції, близько 70 людей отримали штраф у розмірі 200 фунтів стерлінгів ($278), а ді-джею загрожує штраф до 10 000 фунтів стерлінгів ($13 927), заявила поліція.

Поліція виявила нелегальний нічний клуб незабаром після того, як виявила ще один підпільний бар неподалік від міста Бірмінгем, де в переобладнаному гаражі було виявлено десяток людей, а на стіні висіла вивіска з написом «The Covid Arms». Власника оштрафували на 1000 фунтів стерлінгів ($1392), а відвідувачів відпустили.

https://twitter.com/WMPolice/status/1361389304229089282

Читайте більше актуальних новин на Вголосі:

ІА "Вголос": НОВИНИ