Переможцем став ролик з випуску програми Carpool Karaoke, де на авто з коміком Джеймсом Корденом їздила британська співачка Адель і виконувала свої пісні. Про це інформує Variety.

Як відомо, в караоке-рубриці Carpool Karaoke в популярному телешоу Джеймса Кордена The Late, Late Show ведучий запрошує до свого музичного таксі зірок першої величини і пропонує їм наживо виконати як свої, так і чужі хіти. Героїнею одного із випусків стала співачка Адель, яка підкорила глядачів своєю чарівністю. Слова захоплення на адресу співачки написала світська левиця Вікторія Бекхем і співачка Нікі Мінаж. Майже за рік оригінальний відеоролик зібрав більше 135 мільйонів переглядів.

 

На другому місці за популярністю — кліп на пісню Pen-Pineapple-Apple-Pen японського коміка Піко-Таро. У 2016 році пісня увійшла в Книгу рекордів Гіннесса як найкоротша композиція, яка увійшла в чарт кращих пісень музичного видання Billboard. Це відео набрало понад 177 млн переглядів.

 

У список відео з найбільшою кількістю переглядів також потрапили футбольна реклама від Nike за участю Кріштіану Роналду, виступ 12-річної учасниці шоу America's Got Talent, новинний випуск про Дональда Трампа і ролик, в якому Ченнінг Татум пародіює Бейонсе.

ІА "Вголос": НОВИНИ