Наталія Корольова у своєму Instagram залишила гнівний пост у бік СБУ. Артистка виклала фото, де зображені інші російські виконавці, які виступали за анексію Криму і які стали персонами нон ґрата в Україні. Серед них – Валерія, Олег Газманов, Михайло Боярський, Федір Бондарчук та інші.

«Лоло, ми з тобою! І зауваж, компанія у нас пристойна. Я, як «Шпигунка Кремля» і «людина, яка своєю творчістю становить загрозу для жителів України» за інформацією з достовірного джерела можу констатувати факт, що скоро закінчаться всі ті, хто не по своїй волі беруть участь у реаліті-шоу «загроза національній безпеці», –зазначила Корольова.

Виконавиця поцікавилася, «чим будуть туманити мізки народу, щоб цей народ не почав ставити запитання про своє реальне життя в демократичній і цивілізованій країні Україні».

«Про тарифи, подорожчання, бідність, за межею якої більша половина живе в країні, обiцянки кращого життя? Так що в терміновому порядку кращі з найкращих креативники і режисери СБУ продакшн у купі з Радою і всіма правими і лівими секторами і зграєю іуд-журналістів працюють над новою постановкою реаліті-шоу «Запроданці», - істерить Корольова.

«На черзі ті, хто неугодний купці людей, які дорвалися до влади, за свою власну думку і позицію, за правду і реальність ситуації в країні, за пісні, які люблять і хочуть чути по всьому світі, за успіх талановитих артистів! Як не сумно, але таке лайф-шоу – це позбавлення громадянства, тепер вже підданим України, і їхнє вигнання з країни», - шокована виконавиця.

Як уже писав Вголос, російській співачці Лоліті Мілявській заборонено в'їзд в Україну на три роки. У відповідь на це Лоліта прокляла СБУ та назвала агентів ФСБ в українській владі.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ