Серед причин підвищення кров’яного тиску часто називають неправильне харчування і недолік фізичної активності.
Про це пише Express.
Виключення деяких продуктів з раціону допоможе нормалізувати тиск. До таких продуктів відноситься картопля.
Особливо небезпечно вживання печеної картоплі. Він підвищує ризик розвитку гіпертонії на 11%.
Але найгірший спосіб приготування картоплі – чіпси. Їх регулярне вживання збільшує ризик підвищення тиску на 17%.
Більше новин про харчування читайте за посиланням:
- Індійські медики розповіли, які продукти потрібно вживати, щоб зменшити ризик зараження коронавірусом.
- Нутриціолог розповіла, як можна худнути та при цьому їсти усе солодке.
ІА "Вголос": НОВИНИ