У дитячій обласній лікарні Запоріжжя зараз рятують 9-річного Віктора, 7-річну Кіру та Леоніда, 3 роки. Їх порізала ножем мати, 30-річна Наталія.

Про це інформує Gazeta.ua.

Молодші діти знаходяться в реанімації. Старший – у хірургічному відділенні. Каже, мати напала, коли вони вже лягли спати.

«Все було добре, ніхто не сварився. Мама нас покупала і сама пішла у ванну. Ми спали. Старша сестра Віка вийшла в туалет. Коли вернулася – двері були зачинені. Мама сказала лізти у вікно, або покликати сусідку тітку Наташу. Коли вони прийшли – Віка вже побачила рушники в крові. В мами сусідка ніж забрала. Тоді вона взяла Льоню на руки, гойдала, казала спи-спи, а сама його душила. А дальше нас забрали лікарі», - розповідає потерпілий Віктор.

У найважчому стані перебуває Кіра. У неї пробита легеня та багато супутніх діагнозів. Дівчинка потребує дороговартісного лікування. Поряд із дітьми знаходиться батько – Михайло.

Старші діти - у реабілітаційному центрі. Вони не рідні Михайлові, але чоловік каже, що не покине та опікуватиметься й ними.

Як писав «Вголос», “Всюди кров та страшні крики”: мати під слова молитви порізала власних дітей, бо “побачила диявола” (фото, відео).

ІА "Вголос": НОВИНИ