Одна із найбажаніших наречених світу виходить заміж. Про це, донька засновника корпорації Microsoft повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Дженніфер Гейтс сказала «так» своєму хлопцеві Наіль Нассар, який родом з Єгипту.

 

Переглянути цей допис в Instagram
 

Nayel Nassar, you are one of a kind. Absolutely swept me off my feet this past weekend, surprising me in the most meaningful location over one of our many shared passions. I can’t wait to spend the rest of our lives learning, growing, laughing and loving together. Yes a million times over. 💍 AHHH!!!

Допис, поширений Jennifer Gates (@jenniferkgates)

Донька Білла Гейста познайомилася з майбутнім обранцем у Стенфордському університеті. Варто зазначити, що 28-річний обранець Дженніфер дуже полюбляє кінний спорт. Чим і закохав у себе доньку одного з найбагатших чоловіків планети.

“Наіль Нассар, ти особливий. Ти поставив мене в ступор в минулі вихідні, зробивши пропозицію в найбільш пам'ятному для нас місці на Землі. Я дуже хочу провести своє життя з тобою - навчаючись, розвиваючись, сміючись і люблячи. Я кажу тобі «Так» мільйон разів!” - написала дівчина у соцмережі.

Нагадуємо, фонд американського підприємця Білла Гейтса та його дружини Мелінди виділив 10 млн доларів на боротьбу з поширенням нового вірусу пневмонії – коронавірусу.

ІА "Вголос": НОВИНИ