Якби керівництво Української держави брало участь в її обороні, таких постатей як Сергій Сивохо взагалі б у владі не було.

Про це в ефірі ток-шоу «Говорить Великий Львів» 12 березня заявив  заступник голови Верховної Ради України 7 скликання Руслан Кошулинський.

Зазначимо, радника секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергія Сивохо побили просто під час однієї із презентацій. А нещодавно Сивохо заявив, що Україні не може вступити в НАТО через “внутрішній конфлікт”.

"І людина, яка має посаду радника секретаря РНБО, точно знала б, якби воювала, як розмовляти з ветеранами і які проблеми є у них та на передовій", - уточнив він.

І додав: "Але, на жаль, проблема політичної гри так званих "партій миру" - не нова і не сучасна. В цю гру вже пробували грати, але москалі їх переграли і запустили свою політичну силу, яка переграла їх - і тепер каже: "Ми партія миру...". А за трьома крапочками стоїть "Росія". Тому треба чітко розуміти, у яку гру грають представники сучасної центральної української влади - з наміром у майбутньому може перехитрувати Путіна у своїх ігрищах, а сьогодні продати суспільству тезу, про яку вони домовилися раніше (починаючи з Парижа і закінчуючи Оманом) через такі постаті (як Сивохо, - ред.).

"На жаль, не почули націоналістів і не вирішили це питання, починаючи від Закону "Про колаборацію" - його досі немає - і про механізм впливу військових-ветеранів сьогодні на суспільне життя в Україні", -  резюмував Кошулинський.

ІА "Вголос": НОВИНИ