Про це новопризначений чиновник повідомив сьогодні під час брифінгу, інформує кореспондент «Вголосу».

Зокрема, він зазначив, що в роботі керуватиметься трьома принципами «П».

«Оскільки ми започатковуємо новий підхід у кадровій системі, першим базовим принципом, яким я керуватимуся в роботі, буде професійність у доборі кадрів і в проведенні конкурсів на посади. Ми мусимо відходити від родинних зв’язків і династій, покладатимемося винятково на професійні якості людини», – наголосив Ярослав Жукровський.

Наступним принципом, за його словами, буде підзвітність перед людьми. Тому, як зазначив в. о. начальника,  найближчим часом чиновники Головного управління юстиції у присутності засобів масової інформації прозвітують про виконану роботу.

«Юстиція набуде нового образу і буде відкритою для людей. Це важливо, адже ми є слугами свого народу», – запевнив Ярослав Жукровський і додав, що його кабінет завжди відкритий для громадян.

Третій принцип, без якого неможливо перезавантажити систему, полягає у прозорості структури. На думку новопризначеного чиновника, діяльність управління має бути максимально зрозумілою для суспільства.

«Незабаром сайт Головного територіального управління юстиції області буде оновлено. На його сторінках оприлюднимо як біографії всіх службовців, так і їхні декларації про доходи», – сказав в. о. начальника.

Наприкінці брифінгу Ярослав Жукровський подякував Богові, друзям і міністрові за можливість спробувати перезавантажити і змінити систему юстиції регіону та запросив журналістів оглянути свій робочий кабінет.

Як писав «Вголос», сьогодні у Львові представили в. о. начальника Головного територіального управління юстиції області.

ІА "Вголос": НОВИНИ