Про це лікар написав на власній сторінці у «Facebook».

За його словами, таке рішення пов’язано з тим, що «неможливо плисти в човні, який постійно розгойдують».

«Я написав заяву про звільнення з посади в «Охматдиті». Для мене це і дуже важкий, і водночас важливий крок, адже в цій лікарні за час своєї роботи я залишив частку себе. З часу мого призначення на цю посаду для багатьох «громадських активістів» кісткою в горлі була моя приналежність до акушерства і гінекології, на цьому базувалися всі кляузи у всі можливі й неможливі інстанції. Доки ця писанина стосувалася лише мене, я по-філософському до цього ставився, але коли ці писаки змінили тактику і почали поливати брудом та ініціювати службові перевірки щодо інших людей, яких я шаную та поважаю, зрозумів, що варто ставити крапку», – зазначив Вальдемар Надіжко.

Він також написав, якби ці «кляузники спрямували свою енергію на конструктив, а не на деструктив, наприклад, написання грантів або якихось проектів, то в лікарні вже могли б стояти золоті унітази».

Окрім того, Вальдемар Надіжко запевнив, що за 6 місяців перебування на посаді побачив, що значна частина колективу лікарні дійсно віддана своїй роботі. «Це люди, які прагнуть розвитку та прогресу, і я вдячний долі, що мав можливість познайомитися та попрацювати з ними», – напсав лікар.

На завершення Надіжко додав, що це «рішення обдумане та прийняте з позицій здорового глузду і на холодну голову». «Неможливо плисти в човні, який постійно розгойдують», – підсумував лікар.

Я написав заяву про звільнення з посади в.о. головного лікаря "ОХМАТДИТУ". Для мене це і дуже важкий і водночас важливи...

Posted by Вальдемар Надіжко on Friday, February 26, 2016

ІА "Вголос": НОВИНИ