Про це він сказав після допиту в Національному антикорупційному бюро, передає «112 Україна».

«Здійнювалися слідчі дії, я вважаю, що допит пройшов достатньо конструктивно. Я налаштований, щоб ми швидко відпрацювали всі матеріали щодо справи, бо якщо були якісь думки в слідства вважати, що був потенційний злочин, то треба швидко розібратися з тим, щоб розставити всі крапки над «і» та все зрозуміти. Я думаю, що слідство швидко може розібратися в цій справі. Я вважаю, що це політична популістська справа трохи, але мені не хочеться, щоб вона затягнулася. Керівник САП сказав, що за два місяці справу можуть закрити, я думаю, в них буде достатньо доказів, щоб її закрили», - зазначив він.

Водночас, Насіров зауважив, що не знає, чи викликатимуть його на допит ще раз.

Як відомо, главу ДФС Романа Насірова підозрюють у сприянні «газовим схемам» нардепа-втікача Олександра Онищенка, внслідок чого державі було завдано збитків на 2 млрд грн. 

Нагадаємо, вночі 3 березня Голові Державної фіскальної служби Роману Насірову вручили повідомлення про підозру

7 березня Солом'янський cуд Києва обрав запобіжний захід для Романа Насірова у вигляді тримання під вартою на два місяці з можливістю внесення застави у розмірі 100 мільйонів гривень.

Вчора ввечері дружина внесла за Насірова заставу у розмірі 100 млн грн. Податківця випустили на волю із електронним браслетом.

ІА "Вголос": НОВИНИ