Про це передає кореспондент «Вголосу».

Члени конкурсної комісії засідали більше 3-х годин, прослухавши презентації щодо розвитку екстреної медицини Львівщини від 6-х кандидатів.

Серед претендентів були: Володимир Василенко (м. Запоріжжя), Ярема Качмар, Анатолій Матківський, Орест Середа, Сергій Бараннік ( м. Запоріжжя), а також Наталія Поважук, яка до цього керувала центром, та до якої у персоналу було і є чимало запитань.

До речі, на засідання комісії прийшли підопічні Поважук – працівники центру, які висловили недовіру керівникові. Відповідний лист було направлено конкурсній комісії. Лист підписало 790 працівників (!).

В результаті таємного голосування, голоси членів комісії розділилися. Однакову кількість отримали Орест Середа – працівник Департаменту здоров’я, та Володимир Василенко, який має чималий досвід роботи у сфері медицини, є учасником бойових дій на сході України, де служив начмедом при 55 бригаді ЗСУ.

Голова комісії Ірина Микичак звернулася до місцевих телеканалів, аби ті допомогли провести другий тур в форматі дебатів – обговорення розвитку служби екстреної медичної допомоги із претендентами на посаду.

Як зазначили в конкурсній комісії, вони зобов’язуються провести друге засідання після таких дебатів до 9-го листопада.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ