Голова фракції "УКРОП" у Львівській міськраді Ігор Телішевський заявив, що на нового очільника Львівської ОДА лягає великий тягар, адже зараз в області є багато не вирішених проблем.

Про завдання та виклики, які стоять перед новим очільником Львівщини, він розповів в ефірі ток-шоу “Говорить великий Львів” 6 лютого.

Зазначимо, Президент України Володимир Зеленський під час візиту 6 лютого на шахту «Межирічанська» в місті Червоноград, що на Львівщині, представив нового голову Львівської ОДА. Ним став бізнесмен Максим Козицький.

"На нього лягає великий тягар, адже зараз є багато проблем на Львівщині - це і виплата заборгованої зарплати шахтарям, і питання закінчення децентралізації в області. Також це медична реформа. Є безліч проблем, і чи Козицький зможе впоратися - покаже час", - наголосив Телішевський.

При цьому додав, що керувати бізнесом та органом місцевого самоврядування - зовсім різні речі. До того ж дуже важливо новому очільнику Львівщини налагодити співпрацю з обласною владою та нардепами.

ІА "Вголос": НОВИНИ