Далеко не всі захворювання вдається вилікувати тільки за допомогою таблеток і уколів. Для того, щоб відновитися після деяких досить серйозних хвороб, будь то інсульт або травми, важлива тривала реабілітація.

Клініка сучасної неврології «Аксімед» в Києві пропонує професійні послуги за доступними цінами. Ви зможете ознайомитися з ними на сайті в зручний для вас час, довідатися про ціни і вибрати лікаря. Для вас - можливість залишити відгук, дізнатися докладніше про центр реабілітації і навіть зателефонувати по телефону, щоб безкоштовно отримати консультацію і записатися на прийом.

Під час реабілітаційного періоду основним завданням пацієнта, а також супроводжуючих його фахівців, є можливість повернути втрачені функції - найчастіше це рухова і мовна функції. Іноді деяким навичкам доводиться вчитися заново, регулярно і багато разів повторюючи одні і ті ж дії, щоб закріпити отриманий результат. Можна проводити відновлювальні заходи і в домашніх умовах, при цьому лікарі і ті, кому вдалося перевірити реабілітацію на собі, рекомендують звернутися в спеціалізований реабілітаційний центр. І АКСІМЕД - саме те, що вам потрібно.

З важливих напрямків клініки слід виділити неврологію. Крім того, тут приймає ортопед-травматолог і ЛОР. Ви зможете звернутися до терапевта і офтальмолога. І звичайно, популярний Центр реабілітації після інсультів і травм, де є можливість відновитися після важких хвороб.

У клініці працюють і інші вузькопрофільні медичні напрямки. І на сайті у вас є можливість ознайомитися з усіма послугами, які тут надають.

У клініці використовують сучасне високоякісне діагностичне обладнання, застосовують найновіші методики лікування. І результати вас не розчарують. досвідчені висококваліфіковані фахівці беруться навіть за найскладніші завдання і роблять все для того, щоб домогтися бездоганних результатів потяг.

Тут дуже комфортні умови перебування. І в цьому зможе переконатися кожен. Персонал - ввічливий. До кожного пацієнта - індивідуальний підхід.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ