У тимчасово окупованому Мелітополі верхівка колаборантів активно зайнялася підготовкою до прийдешніх виборів, намічених на 10 вересня 2023 року.

На будівлі ДК Шевченка в центрі Мелітополя вже вивісили табличку із зазначенням розміщення Виборчої комісії.

Днями рашисти призначили головою виборчої комісії Запорізької області місцеву колаборантку Галину Катющенко, яка до цього була головою фейкового виборчкому і одним головних організаторів псевдореферендуму 2022 у Запорізькій області.

Гауляйтери терміново зайнялися пошуком партій, від яких вони мріють потрапити до Держдуми РФ. Свої партійні штаби вони розміщують у вкрадених будівлях у самому центрі міста. Так, гауляйтер Кирилівської селищної ради Катерина Уманець, відома любителька випити і закусити, приєдналася до партії клоуна і агента КДБ, вічного союзника Кремля Володимира Жириновського. Сьогодні вона очолює Запорізький обласний осередок партії-флюгера ЛДПР.

Офіс розмістила в самому центрі міста на перетині проспекту Богдана Хмельницького та вулиці Університетської в колишньому магазині «Алло». Щоправда, сама Уманець на минулому тижні чкурнула до Москви і, кажуть, вже не повернеться. Бо дуже багато пікантних подробиць її керування сплили.

До речі, поруч із цим офісом у тій самій будівлі у вкраденому колишньому магазині «Київстару» розташувалися конкуренти ЛДПР - «Справедливая Россия - Патриоты - За правду».

Як ми вже повідомляли раніше, головою цієї радикально-імперської партії став фейковий директор водоканалу і колишній депутат Мелітопольської міської ради від Опоблоку Юрій Онищук.  

ІА "Вголос": НОВИНИ