До кінця весни 2023 року, найімовірніше, Крим знову повернеться до мирного життя. Після вибухів на Керченському (Кримському) мосту значно ускладниться постачання важкої техніки, яку російська армія використовує у повномасштабній війні проти України.

Таке припущення висловив полковник ЗСУ Владислав Селезньов, повідомляє видання «Факти».

«Кримський міст – один із найважливіших інфраструктурних об’єктів, який входить у логістичну структуру Криму як російської військової бази, пошкоджений серйозно. Відновлювати два зруйновані прольоти потрібно буде щонайменше два тижні», – зазначив український військовий.

За словами Селезньова, проблема в логістиці транспортних засобів мостом дає українським захисникам певну фору. Оскільки постачання, які активно реалізуються в рамках військово-технічної підтримки дій російських окупаційних військ, зараз серйозно ускладнені.

«Цілком очевидно, що кримчанам потрібно готуватися до деокупації Криму. Ми всі чули заяви керівника ГУР України генерала Кирила Буданова: до кінця весни наступного року Крим буде звільнено від російських окупантів. Впевнений, що це буде реалізовано», – вважає полковник ЗСУ.

Як повідомлялось, 8 жовтня на Кримському мосту пролунав потужний вибух, який спровокував масштабну пожежу та руйнування.

Попередньо відомо, що троє людей загинули внаслідок вибуху на Кримському мосту. 

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк висловив припущення, що вибух на Кримському мості могли організувати росіяни. Як наслідок протистояння між ФСБ та військовими.

Вголос" писав, що окупанти почали рух автотранспорту Кримським мостом. 

ІА "Вголос": НОВИНИ