Про це інформує прес-служба ЛОР.

«Вельмишановні ветерани УПА, учасники національно-визвольної боротьби! У День свята Покрови Пресвятої Богородиці ми згадуємо українське лицарство, яке віддано боронило свою землю від хижих загарбників, і схиляємо в шанобі голови перед героїчним чином вояків-повстанців.

У скрутний для нашого народу час цвіт української нації – найвірніші сини і доньки України – постали на смертельний поєдинок з лютим і нещадним ворогом. Але нескорених лицарів Повстанської армії не зламали ні довгі роки жорстокої боротьби, ні катування і тюрми, ні табори та заслання.

Вояки УПА без вагань із зброєю в руках ішли в бій за те, щоб Україна стала незалежною. Вони поклали на вівтар Свободи своє життя, але ідея, яка піднімала їх на боротьбу із ворогом, стала невмирущою.

Провідник української нації Степан Бандера говорив: «У кожному ідеологічному чи політичному русі найважливішу роль відіграють два чинники: ідея і людина».

Дорогі вояки УПА! Завдяки Вашій боротьбі відродилася Українська держава. Тепер наша справа – відвоювати її знову, перемогти і прогнати з української землі одвічного ворога.

Слава Ураїні! Гроям слава!  З повагою голова Львівської обласної ради Петро Колодій», – йдеться у привітанні.

ІА "Вголос": НОВИНИ