Клієнти адвоката Трампа написали заяву на Коломойського про підготовку вбивства після його інтерв’ю програмі «Схеми».

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Зазначається, що двоє американців Ігор Фруман і Лев Парнас звернулися до українських правоохоронців за порадою свого адвоката Руді Джуліані, який водночас є особистим адвокатом Трампа.

Наголошується, що ці заяви Фруман і Парнас відправили на ім'я генпрокурора України Луценка, голови МВС Авакова і очільника ДБР Труби. Надходження цих заяв у відомствах підтвердили.

У коментарі Радіо Свобода Лев Парнас заявив, що слова Коломойського - берхня.

«Це все брехня, що ми якісь аферисти, що ми в когось гроші просимо або те, що в нас начебто кримінальні справи в Америці… Чому він нам пред'явив такі погрози, такі небезпечні заяви, я не можу пояснити, ми самі у шоці. Ми боїмося за наше життя. Тому ми і написали заяви», - наголосив Парнас.

Зазначається, що американці пообіцяли звернутися із такою ж заявою і до правоохоронних органів США.

Приводом стала заява Коломойського в програмі «Схеми», що Парнас і Фруман – «аферисти», і пообіцяв «вивести їх на світло».

«В Україні діють два аферисти, які перебувають під розслідуванням США. Один, здається, Лев Парнас, а інший – Ігор – чи то Фруман, чи то Фурман. І вони ходять тут Україною, збирають з людей гроші, розповідають, що вони близькі з паном Джуліані – і що вони вирішать із паном Луценком будь-яке питання. Пан Луценко про це навіть не знає. І, я думаю, пан Джуліані теж про це не знає. Два »Остапи Бендери« які ходять поміж двома країнами й розповідають всіляке… І в найближчому майбутньому, повірте мені, ми цих двох »субчиків« виведемо на світло боже», - зазначив Коломойський в інтерв`ю.

Нагадаємо. що адвокат Трампа заявив, що Коломойський погрожував двом американським громадянам.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ