Цю інформацію «Вголосу» підтвердила речник ДАІ Львова Людмила Ліб.

Вона розповіла, що в неділю близько 19:30 водій автомобіля «Toyota Camry» на вул. Панча, 5, зіткнувся з автівками «Audi 100» та «Citroen Berlingo». Водії цих машин викликали працівників ДАІ й розповіли, що шофер, який винен у зіткненні, втік з місця аварії.

Уже через кілька хвилин трапилась інша ДТП, винуватцем якої є водій тієї ж «Toyota Camry». Аварія сталася на вул. Торф’яній, яка є поряд з вул. Панча. Там також зіткнулися три автомобілі: «Citroen», «Chery Kimo» і згадана «Toyota».

Унаслідок пригоди водій «Citroen» отримав тілесні ушкодження, до нього приїжджала «швидка».

На водія «Toyota Camry» складено протокол про адміністративне правопорушення за керування в стані алкогольного сп’яніння.

Факти аварії нині перевіряють слідчі управління міліції. Оскільки винуватець ДТП був правоохоронцем, але торік вийшов на пенсію, справу в прокуратуру не передаватимуть.

Відео з наслідками згаданої аварії в мережу виклали активісти «Дорожнього контролю». Вони також розповіли, що після другої аварії Володимир Гайовий вискочив зі свого автомобіля та намагався втекти.

«Після приїзду інспекторів ДАІ на місце події Володимира Гайового в супроводі активістів повезли на медогляд у наркодиспансер на вул. Науковій, 49. Лікарі наркодиспансеру всіляко намагались уникнути обстеження Гайового. Спочатку вони казали, що прилад «Драге» перебуває в неробочому стані, пізніше намагалися відкласти на інший день проведення аналізу сечі», – ідеться в повідомленні.

Пізніше лікарі все-таки провели медичну експертизу та встановили, що вміст алкоголю в крові Гайового становить 3 проміле.

Як відомо, Володимир Гайовий народився 7 лютого 1957 року у Львові. Навчався у Львівській загальноосвітній школі №63. З 1987 року працює в органах внутрішніх справ, починаючи від молодшого сержанта, інспектора дорожньо-патрульної служби. З 21 грудня 2006 року – заступник начальника управління ДАІ ГУ МВС у Львівській області. Наприкінці 2012 року Володимир Гайовий очолив ДАІ Волині, а торік його було звільнено з посади. 

ІА "Вголос": НОВИНИ