6 травня колишній юрист Трампа Майкл Коен прибув до в'язниці для відбуття покарання.

Коен відбуватиме покарання в Нью-Йорку у в'язниці звичайного режиму, пише Голос Америки.

"Ще багато потрібно сказати і я очікую на день, коли зможу розповісти всю правду", – сказав Коен пресі, виходячи зі своєї квартири в Нью- Йорку, перед тим, як поїхати до в'язниці.

Коен, якого в грудні було засуджено до трьох років ув'язнення, визнав свою провину у наданні неправдивих свідчень Конгресу щодо проекту будівництва офісного центру кампанії Трампа в Москві, та порушенні правил фінансування політичних кампаній, здійснюючи виплати жінкам від імені Трампа.

Після прибуття до в'язниці, Коен пройде медичний та психіатричний огляд і йому буде призначено роботу, таку, як косіння газонів, або прибирання в кімнаті для побачень. Йому також видадуть набори одягу, постільної білизни та рушників. У цій в'язниці, біля 115 в'язнів. Вони сплять на ліжках в залах - бараках, а не в одномісних, чи двомісних камерах, як в об'єктах більш суворого режиму.

Видання Forbes раніше включало в'язницю Отісвілль, де відбуватиме покарання Коен, до переліку "10 Найзручніших в'язниці Америки", однак, співробітники в'язниці не вважають, що перебування там – відпочинок для ув'язнених.

"Вільного часу немає, щоб працювати над книгою, або чимось, – говорить колишній співробітник в'язниці Дон Древетт в коментарі АР. – Є час на відпочинок, коли ти маєш спати, або займатись спортом, але для цього є певний час. Ти не можеш посеред дня вирішити не йти на роботу, а піти на спорт. Так не працює".

"Ти – в ролі в'язня, – говорить Джек Донсон, колишній керуючий справами у в'язниці Отісвілль, який радить злочинцям – "білим комірцям" про те, на що очікувати в ув'язненні.

"Ти всіх поважаєш. Відбуваєш строк. Нічого не просиш у співробітників. Нічого – у в'язнів. Не приймаєш нічого від в'язнів. Ти – ніхто. Серйозно", – говорить Донсон АР. Якщо Коен не пристосується, "його час буде жалюгідним", – говорить Доносн.

ІА "Вголос": НОВИНИ