Команда Львівського міського голови Андрія Садового - це значною мірою і команда президента України Володимира Зеленського.

Про це у прямому ефірі «Народного толк-шоу» заявив депутат Львівської міської ради, представник партії «За майбутнє» Любомир Босаневич.

Депутат вказав прізвища соратників Садового, які пішли працювати у владу Зеленського, й пригадав, як так само успішно мер Львова ще декілька років тому співпрацював із президентом Януковичем.

«Андрій Іванович - дуже спритна людина. Давайте згадаємо, як він Януковича їздив вітати із днем народження і подарунки дарував. Та сама ситуація, очевидно, у нього є із Зеленським. Представники його команди пішли у владу Зеленського, побули там, згодом звільнились. Так і не відомо, що вони на цих посадах корисного зробили...Люди просто пішли заробити грошей», - зазначив Любомир Босаневич.

Нагадаємо, після провалу партії «Самопоміч» на парламентських виборах низка соратників Садового отримала топ-посади в команді Зеленського:

  • Екснардеп від «Самопомочі» Альона Бабак стала Міністром розвитку громад і територій;
  • Головний архітектор Львова Юліан Чаплінський став заступником Міністра розвитку громад і територій;
  • Екснардеп від «Самопомочі» Ірина Подоляк стала заступником Міністра культури;
  • Депутат Київради від «Самопомочі» і ексдиректор скандального ЛКП «Зелене місто», яке завалило проблему сміття у Львові, Вадим Ноздря — очолив стратегічне держпідприємство Укрспецекспорт;
  • екснардеп від «Самопомочі», радник міського голови Садового Лев Підлісецький став членом наглядової ради «Укренерго».
Більше про це читайте у статті: Будівельна мафія Садового

Повний запис ефіру дивіться тут:

 

ІА "Вголос": НОВИНИ